Sparer hundre tusen på effektivisering

Jørgen Robertsen og Tristan Dupré eier Coitio-gruppen, et av Norges største salgsbyråer med over 40 millioner kroner i årlig omsetning. De har nylig tatt i bruk Adminkit og er på rekordtid blitt heldigitaliserte.

– Vi har vurdert å kaste printeren på kontoret, sier Robertsen, og gir med det et solid uttrykk for at digitaliseringen i selskapet er kommet til et punkt der det ikke lenger er mulig å se seg tilbake. Med de enkle funksjonene i Adminkit på laget er det bare fremtiden i den digitale verden som gjelder.

Kort onboarding for alle

Coitio er et konsern bestående av seks selskaper. Konsernet testet først ut Adminkit på ett av selskapene, men bare to dager senere var hele konsernet integrert.

– Vi har jo i flere år vært klar over at det eksisterer mange forskjellige digitale løsninger for ansattregister, arbeidskontrakter, kommunikasjon – som felles SMS-utsendelse – kontroll på fravær og mange andre nyttige funksjoner, men ingen av disse har passet godt nok for oss, sier Dupré.

– Blant de mest oppsiktsvekkende konkurransefortrinnene til Adminkit er at man samler alt på ett sted, og at tjenesten er svært enkel å bruke, sier Robertsen. Han fortsetter: – Vi var i gang med å bruke tjenesten i løpet av få minutter og har sluppet å bruke flere timer på onboarding og opplæring.

Coitio har vokst fra tre selgere til å bli et av landets fremste salgskonsern på under fire år. Nå ser de frem til et videre veksteventyr med Adminkit som nyeste verktøy.

Les også: Fornøyd med å delegere bort administrative oppgaver 

«Konkurransedyktig pris»

– Da Jørgen (Robertsen) ringte og sa han hadde funnet et slikt system, var jeg skeptisk og tenkte «enda en gang». Men da jeg hørte den ekstremt konkurransedyktige prisen, så ble jeg interessert og det angrer jeg ikke ett sekund på, sier Dupré.

– Prisen var så god at jeg nesten ble bekymret! Slike tjenester er verdt å betale for, legger Robertsen til.

Effektiviseringen som Adminkit medfører i Coitio har spart selskapet for timevis av høykompetent arbeidskraft. Dette sørger for at ledere og administratorer kan konsentrere seg om nettopp det som er deres hovedoppgave – ledelse.

– En slik rasjonalisering gir direkte besparelse i form at arbeidstid, og indirekte i form av økt produksjon. Dette dreier seg om verdier for opp mot flere hundre tusen kroner i løpet av et år, sier Dupré.

Medeier Robertsen er også imponert over oppfølgingen fra selskapet. – En gang bestilte vi feil pakke i
Adminkit og måtte snakke med kundeservice. Da fikk vi svar og kreditert faktura på minutter, sier en lattermild Robertsen.

– Om bare alle selskaper hadde vært som Adminkit, avslutter han.

Intervju til HRmagasinets desemberutgave 2022.
Coitio benytter blant annet av disse verktøyene i Adminkit:

Ansattoversikt
Arbeidskontrakt
Digitalsignering
SMS
Ferie og fravær

Les også: Draga opplevde fordelene ved Adminkit