Toppbilde partnere_bue

Sammen om å gjøre det enkelt​

Med våre samarbeidspartnere kan små og mellomstore bedrifter finne løsningene og tjenestene de trenger for å gjøre arbeidshverdagen enklere – og sikre at butikken løftes til neste nivå.

 

 

1-Mar-21-2024-09-34-40-1574-AM

 

Vil du jobbe med oss?

 

2-Mar-21-2024-09-34-40-2000-AM

 

Tips oss om potensiell kunde

 

 

multitasking_buet

Privsecure logo

PrivSecure Learning tilbyr kurs og rådgivning for bedrifter og det offentlige, med fokus på personvern, og fysisk og psykososial sikkerhet. Personvernforordningen (GDPR) og Arbeidsmiljøloven danner grunnlaget for undervisning og veiledning.

 

HK regnskap

HK Regnskap tilbyr alt bedriften trenger innen regnskap og økonomisk rådgivning samt forhandler regnskaps-systemene Tripeltex og PowerOffice

HK Regnskap formidler også Adminkit.

 

SMB norge logo-1

SMB Norge er interesseorganisasjonen for alle små og mellomstore bedrifter og arbeider for å ivareta de mindre bedriftenes interesser. Adminkit er en del av SMB Norges medlemstilbud.

 

skraib logo

 

SKRAIB lar deg kjøpe et ferdig opprettet aksjeselskap slik at du sparer tid og kommer raskt videre med ditt prosjekt.

Adminkit-kunder får partnerpris. 

 

 

lawyered logo

Lawyered er en plattform og en app hvor brukere enkelt kan utforme skriftlige avtaler ved hjelp av våre kontraktsmaler. Malene er juridisk bindende og samtlige er kvalitetssikret av Ally Advokater.

 

 

digital revisor logo

Digital Revisor utvikler JointlyOffice, som er revisor og regnskapsførers mest effektive arbeidsplass for utføring av revisor- og regnskapsoppgaver, rapportering m.m.
Digital Revisor formidler Adminkit​
​.

 

Advisor logo

 

Advisor AS leverer løsninger til juridiske bedrifter, organisasjoner, og avdelinger i Norge. Selskapet er en del av Advisor gruppen med lokasjoner i Sverige og Polen. Over 1 300 implementeringer er utført og kunder satt enkelt i gang.

 

Grette er partner med Adminkit

Firmaet består av over 100 advokater der flere er rangert i nasjonale og internasjonale kåringer. Det som skiller oss fra konkurrentene, er at alle våre advokater er del i én felles virksomhet. 

 


Adminkit dhub

Gjør det enklere for kundene – og deg selv

Våre partnere sitter ofte tett på kunden og er kundenes «beste venn». Partnerskap med Adminkit gjør det mulig å hjelpe kundene å sette HR og personal, GDPR og personvern og avtaleforvaltning i system. For flere er Adminkit også et system for å levere bedre tjenester mer effektivt.

 

Det gir kundene dine bedre kontroll, de sparer tid og penger – og du gjør det enkelt for kundene!

 

1-Mar-21-2024-09-34-40-1574-AM

 

Vil du jobbe med oss?

 

2-Mar-21-2024-09-34-40-2000-AM

 

Tips oss om potensiell kunde

 

 

Partnerprogram​: Vi gjør det enkelt!

Det skal være like enkelt å være partner med Adminkit som å være kunde. Med Adminkit får du onboarding og en Kom-i-gang pakke som sikrer deg en god start. Ditt partnerteam hjelper deg i salgsprosessen, demomøter og tar hånd om kundestøtte og –onboarding. Sammen gjør vi felles salgs- og markedsaktiviteter som gir alle parter verdi.

 

 

 

rakett_buet

Har du tips om en mulig kunde?

 

Har du tips om en kunde som ønsker å få en enklere hverdag?

Fyll ut dette skjemaet, så følger vi opp kunden videre.

 

Takk for tipset!

 

 

Ikke partner av Adminkit enda?

 

 

Tips logo

Fyll ut skjemaet under, så kan vi ta en prat om hvilke samarbeidsmuligheter vi har!

 

 

 

 

Bli en del av vårt partner-økosystem

 

Det er alltid spennende å diskutere samarbeidsmuligheter og se hvordan vi kan gjøre hverdagen til små og mellomstore bedrifter enklere og bedre sammen.

Fyll inn skjemaet for et uforpliktende møte.

 

 

Svein Erik

 

     Svein Erik Myhr

 

     Head of Partnerships

     Adminkit