- Nå kan jeg bruke tiden på de ansatte

Rune Berger er daglig leder i Havbygg. Han sitter med personalansvar og forteller at det er stor forskjell på livet før og etter Adminkit.

Tidligere rev han nesten av seg håret i et forsøk på å finne opp et system som kunne gi ham kontroll over alle dokumentene. Han testet blant annet ut mapper i Dropbox, men det fungerte dårlig og informasjonen om de ansatte befant seg i flere ulike systemer.

Da Rune søkte etter arbeidskontrakt og digital signering kom han over Adminkit, og siden har han ikke sett seg tilbake!

 

Endelig er alt samlet på ett sted

Rune oppdaget nemlig at han med Adminkit kunne opprette egne mapper for hver ansatt der han kunne oppbevare arbeidskontrakter, fagbrev, sertifikater og kursbevis. Dette har flere fordeler, som at det er lett å oppdatere kunden på hvilken kompetanse og kvalifikasjoner firmaet sitter på.

Han kunne spare tid på å sende felles meldinger til alle ansatte, og fordi personvernet er ivaretatt kan han også sende meldinger med sensitiv info. Rune forstod raskt at det også ville være nyttig å koble på lønningskontoret. De fikk sin egen bruker, og nå kan de gå inn og hente den informasjonen de trenger om den ansatte enten det er timeliste eller bankkontonummer.

 

Besøket fra Arbeidstilsynet tok bare 30 minutter

 

Det at ingenting skal ta mer enn 5 minutter med Adminkit fikk Rune erfare da det ble varslet inspeksjon av Arbeidstilsynet. Ved hjelp av Adminkits SMS-tjeneste kunne han be alle de ansatte om å ta med seg HMS-kortene sine før inspeksjonen. I tillegg kunne han logge inn og presentere både signerte arbeidskontrakter og HMS-kurs på hver enkelt.

Et slikt besøk kunne tidligere ta 1-2 måneder fordi alt måtte samles inn fra flere steder og ettersendes. Nå tok det 30 minutter. Adminkit er på mange måter verdens beste sekretær, synes Rune.

 

Bruker tiden på de ansatte

Havbygg sparer veldig mye tid takket være Adminkit. Noe av denne tiden bruker Rune på noe Adminkit har inspirert ham til, nemlig å ta vare på de ansatte. Dette gjelder alt fra oppfølging av de som har vært syke, til felles lunsj ute, huske på bursdager og gi ektefellene til de som jobber mye overtid et gavekort på restaurant. Den daglige lederen for Havbygg.no har rett og slett begynt å tenke annerledes når det kommer til HR.

 

Jobber smartere med Adminkit

Adminkit har utviklet en verktøykasse for små og mellomstore bedrifter med 1 til 100 ansatte. Her kan du jobbe mer strukturert, spare tid og konsentrere deg om de viktigste oppgavene, nemlig fornøyde ansatte og utvikling av virksomheten din. Du får tilgang til det aller meste av det du trenger når du har registrert en konto, og det uten at det koster deg noe.

Rune forteller at Adminkit kommer med nye verktøy han ikke visste at han trengte før han fikk tilgang til dem. Han er også svært fornøyd med hvor lydhøre selskapet er når han som kunde har noen tilbakemeldinger angående tjenestene.

 

Havbygg bruker Adminkit

 

Rune Berger er daglig leder i Havbygg. Han er utdannet snekker, og var med på å starte Havbygg.no.

Håndverksbedriften Havbygg ligger på Frøya. Her tilbys det snekker-, maler- og murertjenester til både små og store prosjekter.

Firmaet har 7 ansatte, og har opplevd en rask vekst. Pågangen er stor, og ordreboken er foreløpig full ut 2023.

VÅRE KUNDER