Chat med en rådgiver om personaladministrasjon

Ønsker du bedre kontroll på HR- og personalområdet, men er for liten til å ansette en HR-ansvarlig? Hos Value kan du få den støtten du trenger – i det omfanget du trenger. Vi kan starte i det små og følge deg etterhvert som du vokser. Du får solide råd fra høyt kompetente rådgivere som jobber praktisk rettet og tett sammen med deg. Vi sørger for at du er ajour og i henhold til regelverk, rekrutterer og onboarder ansatte effektivt og at du kjenner status på de tingene som betyr mest for deg og dine ansatte. 

Rekruttering

Rekruttering er en tidkrevende prosess, og det er dyrt å ansette feil. Vi vet hvor viktig det er å få tak i rett person til rett stilling. Vi har autoriserte rekrutterere som kan hjelpe deg i prosessen når du skal ansette.

Onboarding 

Det er mye man skal huske på og gjøre når ansatte starter i selskapet. Med våre standardiserte prosesser blir onboardingen strukturert og effektiv slik at dine ansatte får en god start og raskt bidrar i bedriften.

Personaladministrasjon 

Spar tid og få bedre struktur på alt administrativt, enten det gjelder arbeidsavtaler, forsikringer, mobilabonnement eller ansattes nødkontakter. Trenger du en personalhåndbok? Vi følger deg hele veien til mål.