Mer miljøvennlig med Adminkit

Vi har fått en prat med Jan Berg-Styhm med tittelen Fornøydhetssjef i rengjøringsselskapet Hjem+, og har bedt ham fortelle litt om firmaets bruk av Adminkit.

Passer godt for fornøydhetssjefer med mye å gjøre

Miljøet er i fokus hos Hjem+, og da er det bra med smarte, digitale løsninger. Fornøydhetssjefen var på jakt etter et system som var bedre enn det de hadde. Han kom over en post fra Adminkit her på LinkedIn og likte det faktum at dette også var et norsk firma som turte å satse. I tillegg var tjenestene til Adminkit enkle å ta i bruk, noe som passet godt for en liten bedrift med mye å gjøre.

Hjem+ bruker det meste av verktøyene i Adminkit. Det vil si at kontrakter signeres med BankID, og at selskapet har tatt i bruk felles dokumentarkiv for alle ansatte, der de har lagret HMS-boka. I tillegg har de lastet opp vaskerutiner og kjemikalie-oversikt i fellesarkivet, slik at de ansatte enkelt kan hente opp det de trenger via mobilen når de er ute på vaskeoppdrag.

Videre benytter Hjem+ seg av ansattarkivet, og SMS-funksjonen som gjør at man enkelt kan varsle alle ansatte om viktige ting som haster. Adminkit dekker enkelt og greit alle behov, spesielt nå som de også har kommet med en ferieplanlegger, sier Jan.

Fornøydhetssjefen synes det var enkelt å komme i kontakt med Adminkit, og å få hjelp eller opplæring om det skulle være nødvendig.

Et system som forenkler arbeidsdagen

Hjem+ er opptatt av miljøet. Samtidig er de også opptatt av gode systemer, som forenkler arbeidsdagen. Det er dette de får med Adminkit, og alle verktøyene som finnes til rådighet. Dette er et lavterskel tilbud, der man kan plukke og velge de tjenestene man trenger. Ingen av oppgavene tar mer enn 5 minutter, og da får man mer tid til over til å sikre at både kunder og ansette er fornøyde.

 

 

Hjem+ er et moderne rengjøringsbyrå, som tilbyr rengjøring for private hjem og bedrifter hovedsakelig på Romerike. Bedriften er klimanøytral, og bruker el-biler og miljøvennlige produkter.

Hjem+ startet opp i 2018, og har per i dag 30 ansatte.

Hjem+ er fornøyd bruker av blant annet: