Slik fikk Pål kontroll på feriekabalen

Som daglig leder i en startup som Adminkit har Pål Bredvei fulle dager. I tillegg skal han administrere de 18 ansatte og deres ferier! For å gjøre det enkelt å spikre sommerens feriekabal tok han i bruk Ferie & fravær.

Pål sparer mye tid når de ansatte legger inn ferieønskene sine selv, rett i feriekalenderen. Det eneste han må gjøre er å godkjenne de forespørslene som kommer inn.

Gjør det enkelt å si ja til ferie

– Jeg sender en melding rett fra verktøyet, forteller Pål. – Her minner jeg de ansatte på å legge inn ferieønskene sine.

Når en ansatt har lagt inn hvilke dager eller uker han ønsker å ha ferie, får lederen et varsel på mail som han kan godkjenne eller avslå.

– Det er viktig for oss at vi har noen på jobb hele året, også på sommeren. Det er derfor veldig nyttig for meg å kunne se en oversikt over alle i bedriften:

– Det gjør det mye enklere for meg å si ja til en forespørsel når jeg vet at det er andre som er på jobb i samme periode!

 

Les også: Bedre kontroll med smarte varslinger

 

Full oversikt over restferie

Med 18 ansatte er det ikke så lett å huske hvem som feriedager til gode. Da er det fint at sjefen kan bruke kalenderen til å sjekke hvor mange dager hver enkelt har brukt og om det allerede er planlagte fridager:

– Nå kan jeg bruke tiden min på det jeg elsker å drive med, og ikke på personaladministrasjon, avslutter Pål fornøyd.

 

Les også: Ferieloven – hva må du huske på?

Slik fungerer Ferie og fravær i Adminkit: