Toppbilde bloggartikkel

Endelig orden i personalarkivet

Familiebedriften AS Safa Samnanger Fabrikker og Adminkit

Odd Aksel Bruvik, som vi har fått et intervju med, forteller at både han og tremenningen hans jobber i bedriften, der fedrene deres fremdeles er sjefene. Odd Aksel jobber med flere ulike oppgaver, som blant annet leverandørkontakt, IT, markedsføring, personal og forvaltning. For ham har det vært viktig å bidra til at arven etter oldefaren skulle leve videre.

Odd Aksel forteller at det var en god venn av ham som satte ham i kontakt med Adminkit. Vennen jobbet i et firma som samarbeidet med Adminkit, og mente at dette måtte være noe for AS Safa Samnanger Fabrikker. Odd Aksel tok kontakt, og har brukt Adminkit siden tidlig på sommeren 2021.

Safa Samnanger Fabrikker er en ekte familiebedrift, som produserer kvalitetssokker, strømpebukser og ullklær til hele familien. Bedriften ble etablert helt tilbake i 1931 av Alfred M. Bruvik, og holder nå til i Samnanger kommune. I dag jobber også fjerde generasjon i den 90 år gamle familiebedriften med rundt 20 ansatte.

 

Safa logo

Orden på papirene med digitalt personalregister fra Adminkit

Det er lett å bli overveldet over alle dokumentene som det å ha ansatte medfører. Odd Aksel har fått orden på det hele ved hjelp av Adminkits digitale personalarkiv. Her samles alt enkelt på ett og samme sted, og de ansatte har tilgang til egen informasjon.

Da det var tid for fornyelse av de ansattes arbeidskontrakter, valgte Odd Aksel å ta utgangspunkt i Adminkits standard arbeidskontrakt. I tillegg bruker han også digital signering. Denne tjenesten lar ham signere arbeidskontrakter og andre avtaler på en trygg og sikker måte med BankID. Det er praktisk at signeringen kan gjøres både fra mobil og PC.

Ønsket om en portal med oppdatert info

Odd Aksel er aller mest fornøyd med arbeidskontrakten og oversikt over de ansatte samt det faktum at Adminkit reagerer raskt på tilbakemeldinger. Det han kunne ønske seg i fremtiden er en form for portal der man kunne finne oppdatert info om personalvern, lover og regler innenfor personalledelse, permitteringsregler og så videre. De ansatte ville også hatt tilgang til dette, slik at de kunne finne svar på ting de lurte på. Da hadde man hatt alt samlet på ett sted, og slapp å bruke andre sider for å få den nødvendige informasjonen.

Godt fornøyd med gratis grunnpakke

Adminkit er funksjonelt og har en gratis grunnpakke, som løser enkle saker som enhver leder med personalansvar må ha kontroll på. Dette er Odd Aksel godt fornøyd med. Da slipper han å bruke penger på kostbare HR-pakker med en rekke løsninger han ikke trenger. En annen ting som er bra med nettopp Adminkit er at man kan ta i bruk de modulene man måtte trenge etter hvert som man trenger dem, avslutter han.