Fornøyd med å delegere bort administrative oppgaver 

Da Harry fikk høre om Adminkit fant han løsningen som kunne innfri ønsket om å gi de ansatte mer direkte kontroll over egne data. Samtidig som den enkeltes personvern ble ivaretatt. Med verktøyene i Adminkit fant han det han lette etter og fikk redusert tiden han tidligere hadde brukt på administrative oppgaver.

 

Det svenske softwareselskapet NUITEQ har 40 ansatte i 7 land på tvers av tidssonene. Her flyter dokumenter på kryss og tvers av landegrenser og det er en tøff utfordring å samle både informasjon og dokumenter om de ansatte i bedriften. Deres CEO og med-gründer Harry van der Veen sparer mye tid på å la alle legge inn og administrere sin egen personal informasjon på sine profilsider i Adminkit. Han har ansatte han aldri har møtt fysisk, som i stor grad må klare seg på egenhånd siden de er på jobb mens han sover.

 

Det lille ekstra

Med Adminkit har Harry fått kontroll på en rekke ting, som:

  • Personalinformasjon, feks lønnskontonummer og nærmeste pårørende
  • Personaldokumenter, feks CV og arbeidskontrakt
  • Når de ansatte har bursdag og årsdager på jobb

Dette med bursdager og årsdager kan virke trivielt, men det har på kort tid blitt et viktig element for å løfte frem ansatte og skape en enda mer positiv kultur. Påminnelsene om kollegaer som har bursdag eller som snart har årsdag på jobben har allerede blitt en populær tjeneste for Harry:

 

 

Han tenker Adminkit gjør det enklere for ledere å gjøre mer ut av slike dager når de får et varsel om det litt på forhånd. Slike verktøy setter sjefen i et godt lys!

«Det hjelper meg som leder til å bli enda mer omsorgsfull. Nå som jeg har kontroll kan jeg bidra mer på dette området også!»

 

Smidig onboarding

I NUITEQ har de fått erfare hvor kjapt og enkelt det er å reaktivere tidligere ansatte som er tilbake i bedriften etter å ha vært borte en periode. Den ansatte ligger allerede inne med en profil sammen med andre tidligere kollegaer. Da er det en smal sak å reaktivere:

 

Liste med kollegaer, kommende kollegaer og tidligere kollegaer
Reaktivering av en tidligere ansatt

Praktisk med felles sms

Harry sender ut viktige beskjeder på gruppe SMS via Adminkit. – Det viser seg at dette er meldinger som alle får med seg – i motsetning til mail eller Slack, forteller han.

«Jeg synes sms-funksjonaliteten er veldig god for å kunne kommunisere med de ansatte, særlig i nødstilfeller eller ved andre viktige varsler.»

 

NUITEQ er et svensk softwareselskap. De har utviklet NUITEQ Stage, en digital samarbeidsplattform som gjør det enkelt og effektivt å samarbeide fysisk, hybrid og digitalt. De står også bak utdanningsløsningen NUITEQ Snowflake, som gjør læring mer engasjerende og morsomt både for lærere og elever.

Selskapet har hovedkontor i Skellefteå i Nord-Sverige og har 40 ansatte i Sverige, Tyskland, India, USA, Canada, Brasil og Den dominikanske republikk i Karibia.

VÅRE KUNDER

Nuiteq har blant annet glede av: