Adminkit ble plutselig litt bedre...

Adminkit
februar, 2021

Vi oppdaterer Adminkit annenhver uke, og noen ganger oftere. I dag oppdaterte vi en rekke forskjellige funksjoner.

Her kan du lese om:

Nye funksjoner lansert

Eksport av informasjon:

Eksport av utvalgte ansattdata er nå mulig til både Excel og CSV format. Som admin velger selv hvilke datafelter fra ansattprofilene du ønsker å eksportere ut.

Tilgangsoversikt:

I ansattoversikten er det lagt inn en ny kolonne som gir deg som admin enkel oversikt over hvilke ansatte som har tilgang til Adminkit og sin egen profil.

Flere admin-roller:

Det er nå mulig å ha flere som har rolle som admin. Trenger du mer enn èn admin, kan du nå gå inn på en ansatt og velge «Sett som Administrator» og dermed har personen lik tilgang som deg selv.

Forbedringer basert på innspill fra kunder

Endre passord:

Endre passord er nå enklere. Tidligere var det kanskje litt uklart hvordan man byttet passord. Nå ligger dette som en egen knapp under ditt navn i toppmenyen.

Nedlasting og navngivning av filer:

Filer som er lastet opp i Adminkit, kan lastes ned også. Det har vært mulig hele tiden, men ikke tydelig nok. Nå har vi lagt til egne valg for å laste ned og navngi opplastede filer.

Flere obligatoriske felter:

Flere ledere ønsker at det skal være påkrevd å fylle inn mer obligatorisk informasjon hos ansatte som blir invitert inn som brukere i Adminkit av leder/admin.

Flere input-felter, men ikke alle, er nå obligatoriske. Det medfører at man i større grad ikke trenger å purre opp dette og man starter med et mer komplett og oppdatert ansattregister som er fylt ut med riktig informasjon av den ansatte selv.

Retting av feil – det er alltid noe å forbedre

17 mindre feil er korrigert siden sist. Dette er hovedsakelig visuelle feil og stavefeil, som for eksempel bedre håndtering av lange filnavn eller forbedret utseende på velkomstmail ved registrering.

Lanseres snart

Digital signering av dokumenter er under siste fase av testing og er snart klart for lansering. Det gir mulighet for å signere eksisterende personaldokumenter eller laste opp andre dokumenter og sende dem for signering av andre eksterne parter.